ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 29/3

– Με μοναδικό θέμα συζήτησης την Ψήφιση του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων του Δήμου οικονομικού έτους 2011, θα συνεδριάσει την Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 14 μμ στο Πολυλειτουργικό Κέντρο Κομοτηνής το δημοτικό συμβούλιο.

– Με σημαντικότερα θέματα ημερήσιας διάταξης την Απογραφή περιουσίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και την Έγκριση Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης έτους 2011, θα συνεδριάσει την Τετάρτη 30 Μαρτίου, στην Κομοτηνή, το περιφερειακό συμβούλιο.

– Ημερίδα με θέμα «Παραδοσιακή καλλιέργεια ντόπιων ποικιλιών λαχανικών 4 εποχών» διοργανώνει στις 15 Απριλίου 2011 και ώρα 7.00 μ.μ.,στις εγκαταστάσεις του το Κέντρο «Δήμητρα» Κομοτηνής, σε συνεργασία με την Ομάδα Εθελοντών Ροδόπης «Βελανιδιά», με ομιλητές τον κ. Κώστα Μπούντα με αναφορά στο θέμα :« της σημασίας του τοπικού πολλαπλασιαστικού υλικού στην τοπική και εθνική οικονομία και σύντομη παρουσίαση του ΤΣΠ Ροδόπης» και τον κ. Γεωργίου Κηπουρού οικολογικό καλλιεργητή και συγγραφέα με θέμα : «Τεχνικές καλλιέργειας ντόπιων λαχανικών 4 εποχών», ενώ θα μοιρασθούν και σπόροι τοπικών ποικιλιών λαχανικών

– Ο Σύλλογος Γεωπόνων Ν.Ροδόπης ανακοινώνει ότι η ημερίδα με θέμα «Η ΚΓΠ μετά το 2013 – ευκαιρίες και προοπτικές» που είχε αναβληθεί ,θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Απριλίου 2011 και ώρα 12.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης ( πρώην Νομαρχία).

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: