ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 18/3

 

– Με 11 υπηρεσιακά θέματα στην ημερήσια διάταξή του συνεδριάζει σήμερα στις 11 το πρωί στο Πολυλειτουργικό Κέντρο Κομοτηνής το δημοτικό συμβούλιο.

– Tο τελευταίο άλμπουμ του γνωστού Έλληνα σκιτσογράφου-αρθρογράφου Στάθη με τίτλο: «Τα ανδρείκελα» θα παρουσιάσει το Σάββατο 19 Μαρτίου, στις 8 μμ, ο σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Δημοκρίτειο και τη συμμετοχή του Θανάση Γκαιφύλια.
 – Εξόρμηση καθαρισμού του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ διοργανώνει την Κυριακή 20 Μαρτίου, στις 10 το πρωί η εθελοντική κίνηση πολιτών Komotinistas και καλεί να συμμετέχουν όλοι οι συμπολίτες μας.

– Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Μαρούλας Ισπυρίδου με τίτλο «Αίγειρος, μια νέα πατρίδα από την Ανατολική Ρωμυλία, την Ανατολική Θράκη και τον Πόντο», διοργανώνει ο δήμος Κομοτηνής την Κυριακή 20 Μαρτίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγείρου, στις 7 το απόγευμα, με ομιλητές τους:  Γιώργο Πετρίδη, δήμαρχο Κομοτηναίων, Ευάγγελο Λίτσο, π. δήμαρχο Αιγείρου, φιλόλογο – αρχαιολόγο, Τζένη Κατσαρή – Βαφειάδη, εκδότρια – φιλόλογο και Μαρούλα Ισπυρίδου, συγγραφέα του βιβλίου – φιλόλογο.

– Αφιέρωμα στο νομπελίστα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη διοργανώνει την Τρίτη 22 Μαρτίου, στις 7.30 μμ, στο εντευκτήριο της, στην οδό Σαμοθράκης, η ΧΕΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.

– Με τη ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ θα αγωνιστεί ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ την Κυριακή στο ΔΑΚ.

Σχολιάστε