ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π ΟΥ

Εκδήλωση προς τιμή των μελών της που αποστρατεύονται το έτος 2009 διοργάνωσε την Κυριακή, 13 Ιουνίου στο ξενοδοχείο ¨ARCADIA¨ το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ροδόπης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Νομάρχης Ροδόπης κ. ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ Αριστείδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης Ταξίαρχος κ. ΚΟΚΜΟΤΟΣ Δήμος, ο Πρόεδρος Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Ροδόπης κ. ΚΕΡΖΕΒΑΝΗΣ Χρήστος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Ροδόπης της Ι.Ρ.Α. κ. ΒΑΒΑΪΤΗΣ Σταύρος και εκπρόσωποι των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Η Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ροδόπης κ. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΖΑΤΖΑΝΑ στην ομιλία της απευθυνόμενη στα τιμώμενα μέλη της Ένωσης τόνισε : ¨ Σας ανήκει κάθε τιμή, γιατί δώσατε τον εαυτό σας στην Υπηρεσία της Πατρίδας και συμβάλλατε στην αποκατάσταση και διατήρηση της γαλήνης, της ησυχίας και της σιγουριάς του Έλληνα πολίτη. Διακριθήκατε για την πίστη και την αφοσίωσή σας στα ιδανικά και στις παραδόσεις της Πατρίδας, του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας και της Οικογένειας. Ως μέλη της Ένωσής μας, δώσατε το δυναμικό παρών στις επάλξεις του κοινού μας συνδικαλιστικού αγώνα για μια καλύτερη Αστυνομία, για προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πολίτες του Ελληνικού Κράτους, για αξιοπρεπείς εργασιακές συνθήκες του Έλληνα αστυνομικού, για ένα καλύτερο αύριο ¨.

Στους 15 υπό συνταξιοδότηση αστυνομικούς απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα της Ένωσης και εν συνεχεία παρατέθηκε δεξίωση.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: