ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Κομοτηνής, στο πλαίσιο της ευρύτερης κοινωνικής του πολιτικής και στοχεύοντας στην ενίσχυση των οικονομικά ασθενέστερων ομάδων του τοπικού πληθυσμού, προτίθεται να θέσει άμεσα σε λειτουργία το Κοινωνικό του Παντοπωλείο, μέσω του οποίου θα διατίθενται δωρεάν βασικά είδη διαβίωσης σε άπορους δημότες.

Ενόψει τούτου καλούνται όσοι από τους δημότες πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις να υποβάλουν σχετικό αίτημα στη Δ/νση Κοινωνικής Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης του Δήμου μας το ταχύτερο δυνατόν.

Διευκρινίζεται ότι οι τελικοί δικαιούχοι θα επιλεγούν βάσει κριτηρίων συνδυαστικών όπως: η απορία (ετήσιο εισόδημα μικρότερο των 6.000€), η εν γένει οικογενειακή και περιουσιακή κατάσταση, οι συνθήκες στέγασης, η τυχόν ύπαρξη προβλημάτων υγείας κλπ).

Για την υποβολή των προβλεπόμενων δικαιολογητικών καθώς και για κάθε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στους αρμόδιους Κοινωνικούς Λειτουργούς μας, που στεγάζονται στο Πολυλειτουργικό Κέντρο Κομοτηνής (Μαρασλή 1, τηλ. 2531082063 & 72173).

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: