ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 14/4/2010

– Ημερίδα με θέμα «Αντικαπνιστική Παρέμβαση σε Μαθητές», διοργανώνουν την Τετάρτη 14 Απριλίου 2010 και ώρα 18.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Νομαρχίας Ροδόπης, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ροδόπης – Έβρου σε συνεργασία με τη Διευθύνσεις Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ροδόπης και την Τοπική Επιτροπή της HelMSIC (Ελληνική Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων και ανταλλαγών Φοιτητών Ιατρικής).

– Το νέο μυθιστόρημα του δημοσιογράφου – συγγραφέα Γρηγόρη Χαλκιόπουλου «Αγαπώ τη δυσλεξία σου», θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 14 Απριλίου, στις 19.00, στο βιβλιοπωλείο «Δημοκρίτειο», ενώ στις 20.30, στο Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου της Ρέας Γαλανάκη, «Φωτιές του Ιούδα, στάχτες του Οιδίποδα», παρουσία της συγγραφέως.

– Εκδήλωση με θέμα: «Διάσωση και διάδοση των παραδοσιακών ποικιλιών των φυτών», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Απριλίου, στις 11.00 το πρωί, στην Κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, με πρωτοβουλία δημοτικών σχολείων της Κομοτηνής και της εναλλακτικής κοινότητας Πελίτι.

– Διημερίδα για ιατρικά θέματα θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του νοσοκομείου Κομοτηνής, την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Απριλίου, αφιερωμένη στους αδελφούς Σισμάνογλου, που με την προσφορά χρυσών λιρών κατασκεύασαν το πρώτο νοσοκομείο στην Κομοτηνή στις αρχές του αιώνα.

– Η Γενική Συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 18 Απριλίου, στις 9 το πρωί, στην αίθουσα κινηματογράφου ΡΕΞ, του Εργατοϋπαλληλικού κέντρου Κομοτηνής.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: