ΞΕΚΙΝΑ Η ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια ανθρώπινη πόλη, χρειάζεται ενεργούς πολίτες
• ξεκινά η εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης

Χώρους όπου τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιούνται διαγραμμίσεις ελεγχόμενης στάθμευσης, επισκέφθηκε ο δήμαρχος Κομοτηναίων Δημήτρης Κοτσάκης, δημοσιοποιώντας τη πολιτική του Δήμου σχετικά με τη Δημοτική Αστυνομία και την πολιτική στάθμευσης.

Συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους, Προγραμματισμού-Επενδύσεων-Υποδομών Κώστα Ναλμπάντη, και Διοικητικών Υπηρεσιών Γιάννη Τσαβδαρτζή, σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Τους τελευταίους μήνες, με “κλήσεις ευαισθητοποίησης”, πραγματοποιήσαμε μια καμπάνια ενημέρωσης των συμπολιτών μας οδηγών – και όχι μόνο – για την αναγκαιότητα της συμβολής όλων μας στην κατά το δυνατόν άμβλυνση του κυκλοφοριακού της πόλης μας.
Ο καθορισμός των χώρων στάθμευσης, είναι πρόδηλο πως μπορεί να βοηθήσει σε ικανοποιητικό βαθμό τη λειτουργικότητα του εμπορικού κέντρου, δημιουργώντας ταυτόχρονα και πολύ καλύτερες συνθήκες εξυπηρέτησης και υποβοήθησης της τοπικής μας αγοράς.
Συγχρόνως, ο προσδιορισμός ειδικών χώρων στάθμευσης για συνδημότες μας με αναπηρία, είναι προφανές πως απαντά σε ένα χρόνιο πρόβλημα, συνιστώντας – πιστεύω – έναν ακόμη “δείκτη” κοινωνικής ευαισθησίας της δημοτικής αρχής.
Πιστεύοντας στην ανταπόκριση των συμπολιτών μας, τους καλώ να γίνουν ενσυνείδητα και έμπρακτα συμμέτοχοι, στην προσπάθεια για μια πιο ανθρώπινη, σύγχρονη πόλη».

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: