ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ-ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Που να το φανταζόμασταν πριν από λίγα μόλις χρόνια, όταν μιλούσαμε για μέγαρα μουσικής, βαλκανικά φεστιβάλ, φιέστες πάσης φύσεως, ιδιωτικά εκπαιδευτήρια για αρσακειάδες και άλλα μεγαλόπνοα. Να συζητάμε τώρα για συσσίτια απόρων και κοινωνικά παντοπωλεία στην Κομοτηνή!!! Η φτώχεια και η μιζέρια μας κυκλώνει από παντού.

Σύμφωνα και με το σχετικό δελτίο τύπου, ο Δήμαρχος Κομοτηναίων κ. Δημήτρης Κοτσάκης, επισκέφθηκε σήμερα, μετά από αίτημά του, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Δαμασκηνό, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για την από κοινού υποστήριξη των οικονομικά αδυνάτων συμπολιτών μας.

Ο Δήμαρχος μετά τη συνάντηση δήλωσε:

«Σήμερα ζήτησα και συνάντησα τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για την υποστήριξή του στις κοινωνικές πολιτικές του Δήμου.

Συγκεκριμένα του ανέπτυξα τις δημοτικές πολιτικές – απαλλαγή τροφείων και δημοτικών τελών που εφαρμόζουμε από το 2008 – και πρωτίστως τις νέες δομές το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ & ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΣΙΤΙΣΗΣ.

Ζήτησα από τον Σεβασμιότατο πρώτον να μας εμπλουτίσει τις λίστες των δυνητικών δικαιούχων, γιατί η Μητρόπολη γνωρίζει σε επίπεδο γειτονιάς και ενοριών τους πραγματικά οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας, και δεύτερον την υποστήριξη και την ανάπτυξη δράσεων συνέργειας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, απόψεις που ο Σεβασμιότατος απεδέχθη ένθερμα.

Σήμερα μαζί, κινητοποιώντας όλες μας τις δυνάμεις, πρέπει να αντιμετωπίσουμε την οικονομική κρίση και να παρέχουμε βοήθεια και στήριξη στους συνδημότες που την περιμένουν και τη χρειάζονται.»

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: