ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 13/3/2010

– Προσομοίωση Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Μαρτίου 2010 και ώρα 11.00 π.μ. στο χώρο συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής (Πολυλειτουργικό Κέντρο), με τη συμμετοχή όλων των Γυναικών Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Κομοτηνής από το 1975 έως σήμερα, και εκπροσώπων τοπικών γυναικείων οργανώσεων και φορέων, με θέμα «ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΝ ΔΗΜΩ».

– Ομιλία με θέμα τα βλαστοκύτταρα διοργανώνει το Σάββατο 13 Μαρτίου, 19.00, στην Αίθουσα της νομαρχίας, ο σύλλογος αιμοδοτών, με ομιλητή τον αιματολόγο ιατρό Παναγιώτη Καλογιανίδη, ο οποίος εργάζεται στη δημόσια τράπεζα ομφαλοπλακουντιακού αίματος του νοσοκομείου Παπανικολάου.

– Το έργο των Δημήτρη Κεχαΐδη-Ελένης Χαβιαρά, ”Δάφνες και πικροδάφνες” θα παρουσιάσει το ΚΘΒΕ, το Σάββατο 13 Μαρτίου, στις 18.00 και 21.00, στο πολιτιστικό κύτταρο, στην Κομοτηνή.

– Τετραήμερο Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής διοργανώνουν από 14 έως 17 Μαρτίου, στη νομαρχία Ροδόπης, ο Σύλλογος «Οι Φίλοι της Μουσικής – Θράκης» σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης «Ορφέας» Κομοτηνής και το Δήμο Κομοτηνής.

– Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Θρασύβουλου Παπαστρατή με τίτλο: «Από τη Γκιουμουλτζίνα στην Τρεμπλίνκα… Ιστορία των Εβραίων της Κομοτηνής», συνδιοργανώνουν η εφημερίδα «Παρατηρητής της Θράκης» και το Πολιτιστικό Αναπτυξιακό Κέντρο Θράκης (Π.Α.ΚΕ.ΘΡΑ.), την Κυριακή, 14 Μαρτίου 2010, στις 7.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης (ΕΒΕΡ), στην Κομοτηνή, με ομιλητές τους: Στέλιος Σκιάς, πρόεδρος Π.Α.ΚΕ.ΘΡΑ., Κώστας Κατσιμίγας, αρχιτέκτων – μηχανικός, αναπληρωτής νομάρχης, Λάζαρος Σεφιχά, αντιπρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, Τάσος Καραδέδος, ιατρός, ενώ θα προλογίσει η Λίλιαν Καπόν, γενική γραμματέας Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος και θα συντονίζει ο Δημήτρης Κρις, διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Παρατητηρή της Θράκης Α.Ε.

– Λογοτεχνική εκδήλωση παρουσίασης των βιβλίων της Θεοδώρας Σπ. Μηνούδη, «Ο ήχος της σιωπής» και «Θράκη- Αντίλαλοι της Ανατολικής Ρωμυλίας», θα γίνει την Τετάρτη 17 Μαρτίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Θρακικού Ωδείου Κομοτηνής, με σκοπό τα έσοδα από την πώληση του πρώτου βιβλίου να διατεθούν για την λειτουργία του Παιδικού Χωριού SOS Θράκης και του δεύτερου για την ανέγερση του ναού Αγίας Τριάδος, που βρίσκεται στη περιοχή Πέλλας και Κουφαλίων.

– Με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ θα αναμετρηθεί ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, την Κυριακή 14 Μαρτίου, στις 2,30 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Στάδιο ΟΠΑΠ Κομοτηνής.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: