«ΓΥΝΑΙΚΕΣ» ΕΝ ΔΗΜΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Tην Κυριακή 14 Μαρτίου 2010 και ώρα 11.00 π.μ. στο χώρο συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής (Πολυλειτουργικό Κέντρο) θα πραγματοποιηθεί προσομοίωση Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής με τη συμμετοχή όλων των Γυναικών Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Κομοτηνής από το 1975 έως σήμερα, καθώς και εκπροσώπων γυναικείων οργανώσεων και φορέων του τόπου με θέμα «ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΝ ΔΗΜΩ».

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για τη Γυναίκα. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα συζητηθούν οι εξής θεματικές ενότητες
• Ανάγκες – Αξιολόγηση – Προτάσεις Δημοτικών Πολιτικών Υποστήριξης της εργαζόμενης γυναίκας – μητέρας στο Δήμο Κομοτηνής.
• Ανάγκες – Αξιολόγηση – Προτάσεις Δημοτικών Πολιτικών Υποστήριξης της γυναίκας τρίτης και τέταρτης ηλικίας στο Δήμο Κομοτηνής.
• Συμμετοχή γυναικών στα Πολιτικά δρώμενα του Δήμου Κομοτηνής: Όροι και Προϋποθέσεις.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί βράβευση της πρώτης Γυναίκας Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κομοτηνής κας Ελένης Αντωνιάδου,καθώς και όλων των Γυναικών που διετέλεσαν Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Κομοτηνής από το 1975 έως σήμερα.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: