ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΡΟΔΟΠΗΣ

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ροδόπης – Έβρου, στο πλαίσιο των κοινωνικών της δράσεων, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ροδόπης, Τμήμα Αγωγής Υγείας και την Τοπική Επιτροπή HelMSIC (Ελληνική Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων και Ανταλλαγών Φοιτητών Ιατρικής) διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Αντικαπνιστική Παρέμβαση σε Μαθητές», με στόχο την ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας αναφορικά με το αντικαπνιστικό πρόγραμμα για την καθοδήγηση των μαθητών στην αποφυγή έναρξης του καπνίσματος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή την Τετάρτη 10 Μαρτίου και ώρες 17:30 – 20:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ν. Δ. Ροδόπης (Λ. Δημοκρατίας 1, 1ος όροφος). Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τρεις ενότητες:

1. Ενεργητικό και Παθητικό Κάπνισμα

2. Επικοινωνιακή Πολιτική προσέγγισης του θέματος

3. Τεχνικές παρέμβασης σε μαθητές δημοτικού σχολείου.

Καλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης να παραβρεθούν στην εκδήλωση αυτή γιατί θα αποτελέσει ένα χρήσιμο και πολύτιμο εκπαιδευτικό εργαλείο για τις προσπάθειές τους στην αντιμετώπιση του φαινομένου του καπνίσματος στις σχολικές κοινότητες.

Η ημερίδα αυτή αποτελεί μέρος της ευρύτερης συνεργασίας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ροδόπης – Έβρου με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των εκπαιδευτικών και κατ επέκταση των μαθητών για τις ωφέλειες από την αποφυγή του καπνίσματος.

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: