ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ

ΟΔΗΓΟΣ ΤΡΑΜ χωρίς δίπλωμα οδήγησης, επόπτης ελέγχου και ασφάλειας γραμμών με προηγούμενη εμπειρία μόνο… στη μαγειρική, αλλά και συνεργάτες – σύμβουλοι σε θέσεις-κλειδιά, συγκαταλέγονται στις αθρόες προσλήψεις προσωπικού που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι με συνοπτικές διαδικασίες στην Τραμ Α.Ε. της Αθήνας!

Τα στοιχεία αυτά έφερε στην επιφάνεια το 35σέλιδο πόρισμα του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, το οποίο παραδόθηκε στις 13 Ιανουαρίου στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημ. Ρέππα και ήδη έχει διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Το πόρισμα σύμφωνα με δημοσιεύματα διαπιστώνει «πληθώρα παρανομιών και παρατυπιών στην εταιρεία Τραμ Α.Ε. προκειμένου να γίνουν αδιαφανείς προσλήψεις», ενώ ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής εισηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά της διοίκησης της Τραμ Α.Ε.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με το πόρισμα- μόλις την προηγούμενη ημέρα της προκήρυξης των εθνικών εκλογών εγκρίθηκε η πρόσληψη 62 ατόμων, ύστερα από ολιγόλεπτη συνεδρίαση της επιτροπής αξιολόγησης και χωρίς να κρατηθούν πρακτικά!

Ανάμεσα στο υπό πρόσληψη προσωπικό που κατέφθανε στην Αθήνα με τρένο «για να συμμετάσχει στις συνεντεύξεις» περιλαμβάνονταν και μόνιμοι κάτοικοι επαρχιακών πόλεων!

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε, πόσοι από αυτούς είναι από την Κομοτηνή, εκλογική περιφέρεια του πρώην υπουργού Μεταφορών Ευριπίδη Στυλιανίδη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΝΕΑ on-line
ΟΡΓΙΟ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΜ Α.Ε.
ΚΑΙ Οργιο «γαλάζιων» προσλήψεων

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: