ΟΙ 75 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Διεύθυνση Προγραμματισμού, Επενδύσεων και Υποδομών: ένας Δ.Ε. ηλεκτρολόγος, ένας Δ.Ε. μαραγκός, ένας Δ.Ε. υδραυλικός, ένας Δ.Ε. σιδεράς, ένας Δ.Ε. ελαιοχρωματιστής, ένας Δ.Ε. οδηγός και Υ.Ε. εργάτες οδοποιίας. Το προσωπικό αυτό είναι απαραίτητο για την κάλυψη των αναγκών συντήρησης σχολικών μονάδων και κοινόχρηστων χώρων που δημιούργησε ο δήμος μέσω των κοινοτικών προγραμμάτων που υλοποίησε. Πλέον αυτών η διεύθυνση εισηγείται την σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου διάρκειας ενός έτους για την υλοποίηση των παρακάτω έργων: 1. για την ανάπτυξη γεωγραφικών συστημάτων και την αποτύπωση δικτύων και εγκαταστάσεων του δήμου Κομοτηνής με το ακόλουθο προσωπικό: ένας Π.Ε. τοπογράφος-μηχανικός, ένας Π.Ε. ηλεκτρολόγος-μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, δύο Τ.Ε. ηλεκτρονικών υπολογιστών. 2. για την αποτύπωση και αξιοποίηση των δημοτικών κτιρίων προς εφαρμογή πολιτικών εξοικονόμησης ενέργειας με το ακόλουθο προσωπικό: ένας Π.Ε. αρχιτέκτονας-μηχανικός, ένας Π.Ε. πολιτικός-μηχανικός, ένας Π.Ε. μηχανολόγος-μηχανικός, ένας Π.Ε. μηχανικός χωροταξίας και περιβάλλοντος και ένας Τ.Ε. έργων υποδομής. Αυτά προτείνονται από την διεύθυνση προγραμματισμού-επενδύσεων και υποδομών.

Διεύθυνση Κοινωνικής Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης: έχει την ευθύνη κοινωνικής στήριξης και λειτουργίας γραμμής SOS για την οποία είναι επιτακτική η ανάγκη πρόσληψης έκτακτου προσωπικού αφού το υπάρχον τακτικό προσωπικό δεν επαρκεί. Το αναγκαίο έκτακτο προσωπικό κατά την κρίση του δημάρχου είναι το εξής: ένας Τ.Ε. κοινωνικός λειτουργός, η πρόσληψη του προσωπικού αυτού θα είναι με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με διάρκεια μέχρι ενός έτους κατ’ εξαίρεση για την κάλυψη των αναγκών που είναι ο δήμος υποχρεωμένος να καλύψει σύμφωνα με το χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα Urban 2 και την υλοποίηση του έργου: υπηρεσία κοινωνικής στήριξης και λειτουργίας γραμμής SOS, ομοίως κατά την κρίση και υπόδειξη του δημάρχου είναι αναγκαία στην εν λόγω διεύθυνση η σύναψη σύμβασης έργου με φυσικό πρόσωπο εκπαιδευτικής βαθμίδας. Πρώτον, Π.Ε. κοινωνικής ανθρωπολογίας, Π.Ε. νομικός και Π.Ε. ψυχολόγος για την υλοποίηση του έργου: αποτύπωση ευπαθών ομάδων πληθυσμού και ανάπτυξη δικτύου εξατομικευμένων κοινωνικών υπηρεσιών.

Διεύθυνση Ποιότητας Ζωής και Περιβάλλοντος: μέχρι την δυνατότητα προκήρυξης μόνιμου προσωπικού και ολοκλήρωσης διαδικασιών απαιτείται η πρόσληψη προσωπικού για το τμήμα κηποτεχνίας και πρασίνου: δύο Δ.Ε. χειριστών μηχανημάτων, ένας Δ.Ε. μηχανικός αυτοκινήτων, τέσσερις Δ.Ε. οδηγών, δύο Δ.Ε. ανθοκηπουρών, 23 Υ.Ε. εργατών γενικών καθηκόντων. Το προσωπικό αυτό είναι απαραίτητο για την κάλυψη αναγκών πρασίνου που δημιουργήθηκαν στην πόλη και στους οικισμούς κυρίως: πρώτων λόγω νέου πάρκου της Αγίας Παρασκευής που παραδόθηκε πρόσφατα και απαιτεί άμεση συντήρηση από φυτοτεχνικής άποψης, δεύτερον της ανάπλασης του άλσους-πάρκου και Μπουκλουτζά που έχει προγραμματιστεί, τρίτον την επέκταση των αναγκών φυτοκηπευτικών και αποχορτόσεων που προήλθαν από τους νέους οικισμούς που προστέθηκαν στον δήμο και μέχρι σήμερα καλύπτονταν από εργολαβίες.

Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών: όσον αφορά την οργάνωση-μηχανοργάνωση και ανάπτυξη ψηφιακού συστήματος παρακολούθησης της αποθήκης του δήμου και αναλυτικής λογιστικής: δύο Τ.Ε. λογιστές μηχανογράφοι, ένας Δ.Ε. μηχανογραφημένης Λογιστικής. Όσον αφορά την ανάπτυξη του δημοτικού κτηματολογίου: ένας Π.Ε. τοπογράφος, ένας Π.Ε. οικονομολόγος, ένας Π.Ε. νομικός.

Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών: ένας Δ.Ε. οδηγών αυτοκινήτων, πέντε Δ.Ε. χειριστών ηλεκτρονικών υπολογιστών, η πρόσληψη του προσωπικού αυτού θα είναι με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας μέχρι ενός έτους κατ’ εξαίρεση για την κάλυψη των αναγκών που είναι ο δήμος υποχρεωμένος να καλύψει σύμφωνα με το χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα urban-2, επίσης είναι αναγκαίο στην εν λόγω διεύθυνση η σύναψη σύμβασης έργου με φυσικό πρόσωπο εκπαιδευτικής βαθμίδας Τ.Ε. διοίκησης επιχειρήσεων και Π.Ε. οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων για την υλοποίηση του έργου: ανάπτυξη συστημάτων διαχείρισης ποιότητας και λειτουργιών διαδικασιών των δειγματικών υπηρεσιών.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: