ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 25/5

– Συνέντευξη τύπου διοργανώθηκε το απόγευμα στο ξενοδοχείο ΞΕΝΙΑ της Κομοτηνής από την Εκτελεστική Γραμματεία της ΔΑΚΕ (Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων) – Δημόσιου Τομέα, με αφορμή την περιφερειακή συνδιάσκεψη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της ΔΑΚΕ-ΔΤ για θέματα Συνδικαλιστικά – Εργασιακά – Πολιτικά.

– Με 6 θέματα υπηρεσιακού χαρακτήρα στην ημερήσια διάταξή του συνεδρίασε το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κομοτηνής, το νομαρχιακό συμβούλιο Ροδόπης.

– Την καθιερωμένη ετήσια γιορτή της για το βιβλίο διοργανώνει η ΧΕΝ Κομοτηνής, την Τετάρτη 27 Μαίου 2009 και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο ΞΕΝΙΑ, με ομιλήτρια την Ελένη Λιανοπούλου, πρώην σύμβουλο Φιλολόγων Ν.Ροδόπης και θέμα: Το πρώτο «φεμινιστικό» κήρυγμα της παγκόσμιας λογοτεχνίας: Ευριπίδου Μήδεια.

– Επιμορφωτικό σεμινάριο νομαρχιακών υπαλλήλων για νέους εξεταστές σε θέματα πρακτικής εξέτασης υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 28 Μαΐου έως την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009 στην αίθουσα σεμιναρίων του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών, με πρωτοβουλία του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη και στόχο την ταχύτερη εξυπηρέτηση των υποψηφίων οδηγών και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στις Νομαρχίες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας–Θράκης.

– Εκδήλωση με ομιλητή τον Ευριπίδη Στυλιανίδη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαϊου, στις 8 μμ στο ξενοδοχείο ΦΙΛΙΑ της Κομοτηνής.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: