ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ανακοινώνεται προς τους Δημότες και μη του Δήμου Κομοτηνής και ιδιαίτερα σε όσους θα χρησιμοποιήσουν ή θα κινηθούν προς τις οδούς Απόλλωνος, Ρήγα Φεραίου, Κίου, Φαβιέρου, Σιδηροχωρίου, Φρουρίου ότι με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει τροποποιηθεί ο τρόπος κίνησης επί των οδών αυτών.

Συγκεκριμένα:

1) Μονοδρομήθηκε ο οδικός άξονας Ρήγα Φεραίου-Απόλλωνος με φορά κίνησης από την οδό Σιδηροχωρίου προς την οδό Νικολάου Πλαστήρα (ΑΔΣ 225/2007).

2) Μονοδρομήθηκε ο οδικός άξονας Κίου-Φαβιέρου με φορά κίνησης από Νικολάου Πλαστήρα προς την οδό Σιδηροχωρίου (ΑΔΣ 225/2007).

3) Μονοδρομήθηκε το τμήμα της οδού Σιδηροχωρίου από την συμβολή με την οδό Φαβιέρου έως την συμβολή με τις οδούς Δομεστίχου και Πανόρμου με φορά κίνησης προς την συμβολή των οδών Δομεστίχου, Πανόρμου, Σιδηροχωρίου (ΑΔΣ 313/2008).

4) Μονοδρομήθηκε το τμήμα της οδού Σιδηροχωρίου από την συμβολή με την οδό Παναγή Τσαλδάρη έως την συμβολή με την οδό Αναπαύσεως, με φορά κίνησης προς την οδό Αναπαύσεως (ΑΔΣ 313/2008)

5) Μονοδρομήθηκε το τμήμα της οδού Φρουρίου από την οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη έως την οδό Νικ. Γρηγορά, με φορά κίνησης προς την οδό Νικ. Γρηγορά.

Το συνεργείο οδοσήμανσης του Δήμου Κομοτηνής από Τρίτη 17-3-2009 θα ξεκινήσει εργασίες τοποθέτησης της ανάλογης σήμανσης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: