ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ 8ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΘΡΑΚΩΝ

Η 1η Συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του 8ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Θρακών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Μαρτίου 2009 και ώρα 10.30 π.μ. ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Κομοτηναίων και Προέδρου αυτής κ.Δημήτρη Κοτσάκη.

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν o Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμος, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής ο π.Δημήτριος Βασιλειάδης, ο Πρόεδρος της Διευρυμένης Αυτοδιοίκησης Ροδόπης – Έβρου Γεώργιος Μηνόπουλος, ο Νομάρχης Ροδόπης Άρης Γιαννακίδης, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Κοτσάκης, Εκπρόσωπος του Δημάρχου Αλεξ/πολης ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Γρηγόρης Καραπιπέρης, Εκπρόσωπος του Νομάρχη Ξάνθης η Αντινομάρχης κ. Στάντσιου Ευτέρπη, Εκπρόσωπος του Δημάρχου Ξάνθης ο Αντιδήμαρχος κ. Παπασταματίου και η κ. Ιακωβίδου Σούλα, Εκπρόσωπος του Πρύτανη του Δ.Π.Θ. ο κ.Ελευθέριος Τσιτσόπουλος,ο Δημοσιογράφος Δημοσθένης Δούκας, ο Πρόεδρος της ΠΑΟΝΕ κ. Βουτσάς Νικόλαος και ο Πρόεδρος ΠΟΘΣ κ.Χατζόπουλος Ελευθέριος.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην διοργάνωση του Συνεδρίου και αντηλλάγησαν απόψεις αναφορικά με το θέμα του Συνεδρίου, την δομή και το πρόγραμμά του καθώς και τους στόχους που αναμένεται να επιτευχθούν.

Ο Δήμαρχος Κομοτηναίων κ.Δημήτρης Κοτσάκης μετά την συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής αφού ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την συζήτηση που πραγματοποιήθηκε και ζήτησε από τα μέλη της Οργανωτικής να καταθέσουν και γραπτώς τις προτάσεις τους για όλα όσα συζητήθηκαν .

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: