ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 8/12

– Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας με απόφαση του Υπουργού Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη, ενώ 24ωρη απεργία κήρυξαν Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας και Ένωαη Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης, με κύριο αίτημα την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων για τον άδικο χαμό του μικρού μαθητή.

– Κλειστές θα παραμείνουν σήμερα Τρίτη 9 Δεκεμβρίου, από τις 12:00 μμ μέχρι το πέρας λειτουργίας τους, οι υπηρεσίες της Ν.Α.Ρ.Ε. και της Νομαρχίας Ροδόπης, με απόφαση τόσο του Προέδρου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ροδόπης-Έβρου Γ. Μηνόπουλου, όσο και του Νομάρχη Ροδόπης Α. Γιαννακίδη, στα πλαίσια συλλογικής απόφασης της Ε.Ν.Α.Ε και σε ένδειξη πένθους για το θάνατο του 16χρονου μαθητή.

– Τις θέσεις του Εμπορικού – Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης για την παρούσα οικονομική κατάσταση, παρουσίασε χθες σε συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Νίκος Αγγελίδης, ζητώντας επιτάχυνση στην εφαρμογή των μέτρων της κυβέρνησης για στήριξη – ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αύξηση των δημοσίων επενδύσεων, στήριξη της κατανάλωσης, άμεση αποπληρωμή όλων των εκκρεμοτήτων χρηματοδότησης των πληρωμών του Γ΄Κ.Π.Σ. και άμεση ενεργοποίηση όλων των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.

– Με μοναδικό θέμα συζήτησης την ψήφιση του προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων του Δήμου για το οικονομικό έτος 2009, θα συνεδριάσει την Πέμπτη στις 7 μμ το δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: