το μήνυμα του δημάρχου για την ημέρα των ΑΜΕΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες  ο Δήμαρχος Κομοτηναίων κ. Δημήτρης Κοτσάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η φετινή παγκόσμια ημέρα για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες έρχεται σε μια περίοδο παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, που δημιουργεί ανησυχία για τη γενικότερη δυνατότητα της πολιτικής να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πολιτών.

Αν έχω ως Δήμαρχος Κομοτηναίων ένα κεντρικό στόχο και βασικό μέλημα αυτό είναι ο Άνθρωπος, οι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη την συμπαράστασή μας. Στην Κομοτηνή του 21ου αιώνα ο Άνθρωπος είναι η Πρωτεύουσα Δύναμη και Επιλογή μας.

Γι αυτό ως νέα Δημοτική Αρχή θέσαμε στο κέντρο της πολιτικής μας τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες. Γι’αυτό αποφασίσαμε και φέτος την απαλλαγή των οικογενειών τους από τα Δημοτικά Τέλη. Γι’ αυτό διαμορφώνουμε τις υποδομές που εξασφαλίζουν την προσβασιμότητα και τις ευκαιρίες στα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, με στόχο η Κομοτηνή κάθε μέρα να γίνεται πιο ανθρώπινη, πιο κοινωνική.

Στην εποχή του ανταγωνισμού και στην πολιτική που κλονίζει τον κοινωνικό ιστό προστασίας, εμείς οι Κομοτηναίοι, θέτουμε την ανθρωπιά ως γνώμονα αποφάσεων και δράσεων.

Ενωμένοι στο δρόμο της ενεργούς συμπόρευσης με πράξη και έργο στέλνουμε το μήνυμα της ελπίδας, της ευτυχίας, των ίσων ευκαιριών, των ίσων δυνατοτήτων για όλους και όλες».

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: