ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΟΡΚΩΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ


Με θέματα που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα συνεδριάσει την ερχόμενη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου, στις 7.30 μμ, το δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

– Ανακοινώσεις διαφόρων εγγράφων

1. Εγκριση των Εκθέσεων Ελέγχου των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών της οικονομικής διαχείρισης και οικονομικής κατάστασης των χρήσεων 2006 και 2007 του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κομοτηνής (ΔΗΠΕΘΕ).
2. Εγκριση των Εκθέσεων Ελέγχου των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών της οικονομικής διαχείρισης και οικονομικής κατάστασης των χρήσεων 2006 και 2007 της Δημοτικής Επιχείρησης Τουριστικής Ανάπτυξης Κομοτηνής (ΔΕΤΑΚΟΜ).
3. Εγκριση των Εκθέσεων Ελέγχου των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών της οικονομικής διαχείρισης και οικονομικής κατάστασης των χρήσεων 2006 και 2007 της Δημοτικής Επιχείρησης Σφαγείων Δήμου Κομοτηνής (ΔΕΣΚΟΜ).
4. Εγκριση των Εκθέσεων Ελέγχου των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών της οικονομικής διαχείρισης και οικονομικής κατάστασης των χρήσεων 2006 και 2007 της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Κομοτηνής (ΔΕΠΑΚ)
5. Εγκριση των Εκθέσεων Ελέγχου των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών της οικονομικής διαχείρισης και οικονομικής κατάστασης των χρήσεων 2006 και 2007 της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Κομοτηνής (ΔΕΑΚΟ).
6. Εγκριση ή μη της οικονομοτεχνικής μελέτης βιωσιμότητας για τη σύσταση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλησης και Μαζικού Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής. -Σύσταση αυτής. -Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου.
7. Εγκριση ή μη της οικονομοτεχνικής μελέτης βιωσιμότητας για τη σύσταση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Εθελοντισμού, Νέας Γενιάς Κοινωνικής Επένδυσης. -Σύσταση αυτής. -Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου.
8. Εγκριση ή μη της οικονομοτεχνικής μελέτης βιωσιμότητας για την προσαρμογή της Δημοτικής Επιχείρησης Δ.Ε.Π.Α.Κ. στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης ΟΡΦΕΑΣ Κομοτηνής. -Σύσταση αυτής. -Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου.
9. Εγκριση ή μη της οικονομοτεχνικής μελέτης βιωσιμότητας για την προσαρμογή της Αμιγούς Δημοτικής Επιχείρησης ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. -Σύσταση αυτής. -Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου.
10. Εγκριση ή μη της οικονομοτεχνικής μελέτης βιωσιμότητας για τη σύσταση της Ανώνυμης Εταιρίας Αξιοποίησης & Διαχείρισης Δημοτικής Περιουσίας και Κοινοχρήστων Χώρων Ν.ΤΣΑΝΑΚΛΗΣ Δήμου Κομοτηνής. -Σύσταση αυτής. -Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου.
11. Εγκριση ή μη της οικονομοτεχνικής μελέτης βιωσιμότητας για τη σύσταση της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρίας Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Δήμου Κομοτηνής. -Σύσταση αυτής. -Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου.
12. Εγκριση ή μη της οικονομοτεχνικής μελέτης βιωσιμότητας για τη σύσταση της Ανώνυμης Εταιρίας Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ Δήμου Κομοτηνής. -Σύσταση αυτής. -Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου.
13. Εγκριση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου, του Νομαρχιακού Διαμερίσματος Ροδόπης και της Νομαρχιακής Επιχείρησης Ανάπτυξης Ροδόπης για την εκτέλεση του έργου: Διαμόρφωση αύλειου χώρου και κατασκευή WC στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής.
14. Εγκριση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου, του Νομαρχιακού Διαμερίσματος Ροδόπης και της Νομαρχιακής Επιχείρησης Ανάπτυξης Ροδόπης για την εκτέλεση του έργου: Κατασκευή στεγάστρου κερκίδων στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής.
15. Εγκριση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου, του Νομαρχιακού Διαμερίσματος Ροδόπης και της Νομαρχιακής Επιχείρησης Ανάπτυξης Ροδόπης για την εκτέλεση του έργου: Διαμόρφωση χώρου αποδυτηρίων στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: