ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΦΕΡΕΡΑ


Για τις δυσκολίες που θα έχει ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο στις 7, για την γενικότερη κατάσταση των παικτών του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ και για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, μίλησε σε Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα ο τεχνικός του Πανθρακικού, Εμίλιο Φερέρα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Έχουμε ένα πρόβλημα με τον Κανωτίδη ο οποίος χθες είχε ένα κάταγμα στο ζυγωματικό και θα τον αφήσει έξω ένα μήνα περίπου, ενώ έχουμε και το γνωστό πρόβλημα του Γήττα ο οποίος θα είναι εκτός για ακόμη δύο εβδομάδες. Η αποστολή φεύγει αύριο μετά την τελευταία προπόνηση και θα δούμε ποιος θα αντικαταστήσει τον Κανωτίδη αλλά και ποιοι άλλοι θα την πλαισιώσουν.

Είμαστε μια καινούρια ομάδα. Βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Δεν είναι εύκολο να λειτουργήσουμε, ακόμα, όπως θα θέλαμε. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τη χημεία σε άμυνα, κέντρο και επίθεση όσο το δυνατόν συντομότερα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα της δικής μας δυναμικότητας η οποία παίζει εκτός έδρας. Είναι πολύ περίεργος να δει το πως θα αντιδράσουν οι παίκτες απέναντι σ’ ένα παιχνίδι με μεγάλη ομάδα και σε ένα στάδιο που θα είναι γεμάτο. Σ’ ότι αφορά τη σύνθεση δεν θα ήθελε να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, γιατί δεν θέλει να δημιουργήσει περίπλοκα προβλήματα.

ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Για τη μεταγραφή του Βελάσκο, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο, για τη φυσική του κατάσταση και για το χρόνο που θα χρειαστεί, προκειμένου να είναι έτοιμος να αγωνιστεί είπε ότι είναι μεγάλος παίκτης ενώ η προσωπικότητα και οι παραστάσεις που έχει θα βοηθήσουν πάρα πολύ την ομάδα μας. Χρειάζεται τρεις με έξι εβδομάδες για να είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μπορεί να καλύψει και τα δύο άκρα της άμυνας.

Για τον Πετρέλι που δοκιμάζονταν, αλλά τελικά δεν θα αποκτηθεί γιατί προτιμήσαμε τον Ισπανό, είπε ότι είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά προερχόταν από πολύμηνη απραξία. Μακάρι να μπορούσαμε να αποκτήσουμε και τους δύο, αλλά έπρεπε να διαλέξουμε.

Σχολιάστε