στην Καμάρα η Περιφέρεια ΑΜ-Θ για Τουριστική Προβολή

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, σε ένα από τα ποιο κεντρικά σημεία της συμπρωτεύουσας, στην ΚΑΜΑΡΑ, θα βρίσκεται η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης από 8 μέχρι 14 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του προγράμματος Τουριστικής Προβολής για το έτος 2008.

Η διαφημιστική ενέργεια περιλαμβάνει την κατασκευή και λειτουργία ενός καλαίσθητου και ελκυστικού info kiosk το οποίο θα προβάλει τις φυσικές ομορφιές και τους τουριστικούς προορισμούς των πέντε Νομών της Περιφέρειας. Παράλληλα, θα γίνεται διανομή έντυπου και διαφημιστικού υλικού για τις τουριστικές δυνατότητες και επιλογές που προσφέρει η Περιφέρεια ΑΜ-Θ, ενώ στις γιγαντοοθόνες που θα είναι εγκατεστημένες θα προβάλλονται τα τουριστικά DVD της Περιφέρειας.

H ενέργεια αυτή που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη αποτελεί εφαρμογή της στρατηγικής τουριστικής προβολής της Περιφέρειας στον «ημεδαπό» τουρισμό, όπου έμφαση δίνεται στους κατοίκους της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας, καθώς για την συγκεκριμένη κατηγορία αγοράς είναι εύκολη η μετακίνηση στην Α.Μ-Θ ακόμα και για διακοπές μικρής χρονικής διάρκειας. Η παρουσία της Περιφέρειας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης η οποία συμπίπτει χρονικά με την 73η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στοχεύει πέρα από τον θαλάσσιο τουρισμό και στην προβολή συγκεκριμένων τμημάτων εναλλακτικού τουρισμού. Τα τμήματα του εναλλακτικού τουρισμού που παρουσιάζουν προοπτικές ανάπτυξης σύμφωνα με τις τάσεις της τουριστικής αγοράς και την υπάρχουσα υποδομή της Α.Μ-Θ είναι ο αγροτουρισμός, ο τουρισμός περιπέτειας, ο συνεδριακός τουρισμός, ο οικοτουρισμός, ο θρησκευτικός τουρισμός και ο αρχαιολογικός – πολιτιστικός τουρισμός.

Οι ημέρες λειτουργίας του info kiosk είναι από τη Δευτέρα 8 μέχρι και την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008, ενώ οι ώρες λειτουργίας είναι τις καθημερινές από 11:00 π.μ. έως 13:30 μ.μ. και 17:00 μ.μ. έως 22:00 μ.μ. , και το Σαββατοκύριακο 10:00 το πρωί με 10:00 το βράδυ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: