ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΙΑΣΜΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Ιάσμου κ.Κυριάκος Αμούτζας προέβη στην παρακάτω δήλωση:

« Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι εκπληρώνεται ένας σημαντικός στόχος που έθεσε η Δημοτική μας Αρχή, σε σχέση με την αναβάθμιση των υποδομών της εκπαίδευσης στην περιοχή του Ιάσμου.

Η κατασκευή νέου δημοτικού σχολείου με σχολικό γυμναστήριο στον Ίασμο, ένα μεγάλο έργο που αποβλέπει στην βελτίωση της παιδείας, θα αποτελέσει πραγματικότητα για τη νεολαία του τόπου μας.

Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, η μελέτη, κατασκευή και επίβλεψη του συγκεκριμένου έργου, προϋπολογισμού που φτάνει τα 6 εκ. ευρώ, θα υλοποιηθούν και θα χρηματοδοτηθούν από τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων (1999 ΣΕ 04760004 της ΣΑΕ 047/6 του ΟΣΚ Α.Ε).

Είναι κοινώς παραδεκτό ότι η γνώση αποτελεί δύναμη ανάπτυξης και η περιοχή μας αποβλέπει στην ανάπτυξη της παιδείας ως κινητηρίου μοχλού για την περαιτέρω αναβάθμισή της. Κι εμείς ως τοπική αυτοδιοίκηση, επιδιώκουμε να συνεισφέρουμε στην επίτευξη θετικών αποτελεσμάτων στον συγκεκριμένο τομέα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο κι εγώ, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τον Υπουργό κ. Στυλιανίδη για την καταλυτική παρέμβαση του, ούτως ώστε να υλοποιηθεί μια μεγάλη αναπτυξιακή υποδομή για το Δήμο Ιάσμου αλλά και συνολικά για το αμέριστο ενδιαφέρον του για την περιοχή μας».

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: