ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΛΑΝΑΡΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΕ» ΣΤΗ ΒΙΠΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Τις βιομηχανικές μονάδες του Ομίλου της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΕ» (πρώην Ομίλου Λαναρά) επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008,ο Νομάρχης Ροδόπης Αρης Γιαννακίδης.

Ο Νομάρχης Ροδόπης που επισκέφθηκε τα Κλωστήρια Μαρώνειας, Κλωστήρια Κομοτηνής και την ΦΑΝΚΟ ,συνοδευόμενος από τους διευθυντές τους, διαπίστωσε πως ήδη ξεκίνησε η παραγωγική τους διαδικασία ενώ υπήρξαν και οι πρώτες παραγγελίες.

Οι Δντες των μονάδων διαβεβαίωσαν τον Νομάρχη πως όλοι οι εργαζόμενοι του ομίλου πληρώθηκαν τις εκκρεμείς προς αυτούς υποχρεώσεις και στο σύνολό τους απασχολούνται στα εργοστάσια.

Ο Νομάρχης συνομίλησε με εργαζόμενους των εργοστασίων διαβεβαιώνοντάς τους πως ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική του δικαίωση που δεν είναι άλλη από την εύρυθμη λειτουργία τους.

Στη συνέχεια επικοινώνησε με τον ΓΓ του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας κ. Σιδηρόπουλο μεταφέροντάς την ικανοποίησή του για την λειτουργία των εργοστασίων και μεταφέροντας του το αίτημα της επείγουσας ανάγκης να εκταμιευτούν τα σχετικά κονδύλια που απαιτούνται ,με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου προκειμένου να υπάρξει απρόσκοπτη συνέχεια της λειτουργίας τους και διατήρησης των θέσεων εργασίας που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος.

Ένα Σχόλιο

  1. ΔΕΝ είμαστε Κλωστήρια Κομοτηνής αλλά Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργεία ΑΕ με εργοστάσια κλωστοϋφαντουργίας :Ροδόπης-Μαρώνειας-Fanco και ρούχο Fanco να είστε καλά που μας στηρίζετε πάντα ένα τυπογραφικό λάθος ήθελα να διορθώσω. ευχαριστούμε και πάλι

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: