ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Στο 70% έφτασε φέτος το ποσοστό των επιτυχόντων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας από τα Λύκεια της Ροδόπης και οι περισσότεροι πέτυχαν να εισαχθούν σε σχολές υψηλής ζήτησης σύμφωνα με τον προϊστάμενο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κωνσταντίνο Πανδρεμένο.

Συνολικά στον δρόμο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση βρίσκονται 260 από τους 600 αποφοιτήσαντες την φετινή χρονιά ενώ σε αυτούς πρέπει να προστεθούν άλλοι 62 εισαχθέντες του 10% και 130 μουσουλμάνοι οι οποίοι εισάγονται με το ποσοστό 0,5 %.


ΣΕ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

      Η ανακοίνωση των βάσεων και φυσικά των εισακτέων των Σχολών της Ανώτατης και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης της χώρας αποτελεί το επισφράγισμα μιας μακρόχρονης και επίπονης μαθησιακής διαδικασίας για τους μετέχοντες του εκπαιδευτικού μας συστήματος.

      Οι μεγάλες και πολλές επιτυχίες των μαθητών του Νομού Ροδόπης αποτελούν πλέον παράδοση και επιβεβαιώνουν το υψηλό επίπεδο δουλειάς που συντελείται στα δημόσια σχολεία της Ροδόπης.

      Πρωτίστως στους μαθητές και φυσικά στους εκπαιδευτικούς ,υπεύθυνους για το «ευ ζειν» αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και φυσικά οι ευχές μας για καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία τους συνοδεύουν.

      Ο τόπος μας έχει ανάγκη από επιστήμονες αλλά κυρίως από πολίτες ενεργούς με πνευματικά εφόδια που θα συνεισφέρουν στην διαμόρφωση του μέλλοντος.

      Εμείς οι Θρακιώτες καλωσορίζουμε και τους επιτυχόντες στις Σχολές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης ,τους ευχαριστούμε που επέλεξαν τον τόπο μας για τις σπουδές τους και τους ευχόμαστε καλή πορεία προκειμένου να αποτελέσουν καλούς πρέσβεις της Θράκης ,όταν με το καλό ολοκληρώσουν τις σπουδές τους.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: