ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΤΟΝ ΑΡΔΑ

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΥΛΟ ΡΟΔΟΠΗ ΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Απαράδεκτες ενέργειες επισκιάζουν το Φεστιβάλ Άρδας 2008

Ο «Δίαυλος Ροδόπη 92,4» από την πρώτη στιγμή στάθηκε αρωγός στο Φεστιβάλ «Άρδας 2008». Συμφώνησε με την Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ κα. Φανή Μπαχαρίδου και ανέλαβε χορηγός επικοινωνίας του Φεστιβάλ χωρίς την παραμικρή αμοιβή.

Παρ όλα αυτά είμαστε στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε προς κάθε κατεύθυνση την απαράδεκτη ενέργεια των υπευθύνων της Οργανωτικής επιτροπής του Φεστιβάλ, να ζητήσουν μετά το πέρας των δηλώσεων της κυρίας Έλενας Παπαρίζου, από τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να εγκαταλείψουν το χώρο συνεντεύξεων, εμποδίζοντάς τους με αυτό τον τρόπο να καλύψουν τις όποιες δηλώσεις-συνεντεύξεις θα πραγματοποιούνταν στο χώρο. Ως απάντηση στις διαμαρτυρίες η ομάδα του «Δίαυλου Ροδόπης 92,4» προπηλακίστηκε από τους υπεύθυνους της προστασίας του χώρου, έχοντας μάλιστα και την συγκατάθεση του γραφείου τύπου του Φεστιβάλ, στερώντας την δυνατότητα, αν και χορηγός επικοινωνίας, να παραμείνει στο χώρο προκειμένου να καλύψει τα τεκταινόμενα και να ενημερώσει το ακροατήριο του.

Βέβαια δεν τόλμησαν να ζητήσουν το ίδιο από τα τηλεοπτικά κανάλια των Αθηνών!

Κλείνοντας, θέλουμε να τονίσουμε ότι τα τοπικά Μ.Μ.Ε. στηρίζουν τέτοιους θεσμούς και εκδηλώσεις, αλλά με λύπη διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν φορείς διοργάνωσης φεστιβάλ που αγνοούν τα «δικά τους» Μ.Μ.Ε. και δεν τηρούν τα συμφωνηθέντα με τους χορηγούς επικοινωνίας.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: