ΝΕΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ


Φωτιές άναψε το σχέδιο για το νέο Οργανισμό του δήμου, που κατέθεσε για έγκριση στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Κοτσάκης, καθώς το μεσημέρι το είχε παρουσιάσει με κάθε επισημότητα στους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ στη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Κίνηση που χαρακτηρίστηκε ως φάουλ από την αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία και ζήτησε την αναβολή του θέματος για μία τουλάχιστον εβδομάδα, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να το μελετήσει και να τοποθετηθεί επ’αυτού.

Το σχέδιο προβλέπει σημαντικές αλλαγές στις δομές, τις υπηρεσίες, τις αντιδημαρχίες και τις δημοτικές επιχειρήσεις, με σκοπό την εναρμόνιση του δήμου μας με το νέο κώδικα των ΟΤΑ και στόχο την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες.

Οι σημαντικότερες αλλαγές που ανακοίνωσε ο κ. Κοτσάκης είναι οι εξής:

– 6 διευθύνσεις από 2, γραφείο καθημερινότητας του πολίτη και μονάδα αξιολόγησης των Τοπικών Αρχόντων

– μείωση του υφιστάμενου οργανισμού κατά 8 θέσεις με ταυτόχρονη αύξηση της αναλογίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και τεχνολογικής Εκπαίδευσης, σε σχέση με τους Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης εργαζόμενους.

– αλλαγές και συγχωνεύσεις στα νομικά πρόσωπα σύμφωνα με τον νέο κώδικα

– αλλαγές στα πρόσωπα που σήκωσαν το βάρος των 18 πρώτων μηνών στις αντιδημαρχίες και τα ΔΣ των δημοτικών επιχειρήσεων

– συγχωνεύονται ΚΑΠΗ, Βρεφονηπιακοί σταθμοί και υπηρεσίες υγείας – πρόνοιας σε Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης «Αλέξανδρος Συμεωνίδης», με πρόεδρο τον Νίκο Χατζηκωνσταντίνου

– ιδρύεται κοινωφελής Επιχείρηση Άθλησης και Μαζικού Αθλητισμού στη θέση του ΔΟΝΑ, με πρόεδρο με πρόεδρο τον Γιώργο Ναβροζίδη

– ιδρύεται κοινωφελής επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης «Ορφέας», στη θέση της ΔΕΠΑΚ, με πρόεδρο την Φελίνα Καζάκου Βρούζου.

– διατηρείται το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, με πρόεδρο τον Γιάννη Τζαβδαρτζή.

– ιδρύεται η κοινωφελής επιχείρηση Εθελοντισμού- Νέας Γενιάς και Κοινωνικής Επένδυσης, με πρόεδρο τον Γιάννη Μουρτίδη

– ιδρύεται Αναπτυξιακή Ανώνυμη εταιρεία με τον τίτλο «Καραθεοδωρή», στη θέση της ΔΕΑΚΟ, με πρόεδρο τον Νίκο Τσαλικίδη

– ιδρύεται Ανώνυμη Δημοτική εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης Δημοτικής Περιουσίας και Κοινόχρηστων χώρων «Νέστωρας Τσανακλής» με πρόεδρο την Μάγδα Γιαμουστάρη

– παραμένει ως έχει η ΔΕΥΑΚ με πρόεδρο τον Κώστα Ναλμπάντη

– ιδρύεται ανώνυμη εταιρεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων «Γευσιγνωσία», αντί της ΔΕΣΚΟΜ και της ΔΕΤΑΚΟΜ, με πρόεδρο τον Δημήτρη Κοτσάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΣΑΚΗ «ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΡΑ»

Έχω πολλές φορές τονίσει την ανάγκη μιας ουσιαστικής μεταρρύθμισης δομών και διαδικασιών του Δήμου.

Τους μηχανισμούς που παραλάβαμε την 1η Ιανουαρίου 2007 τους γνωρίζετε όλοι και ακόμα καλύτερα οι δημότες, οι συμπολίτες μας.

Επιχειρήσεις χωρίς ισολογισμούς, χωρίς συμβάσεις των εργαζομένων τους, χωρίς καταγραφή παγίων, χωρίς λογοδοσία και έλεγχο.

Ένας Οργανισμός Λειτουργίας του Δήμου αναποτελεσματικός, με δύο διευθύνσεις, με επικαλύψεις, με οργανωτική ανεπάρκεια και αποτέλεσμα την χαμηλής ποιότητας προσφερόμενων υπηρεσιών, παρ’ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων.

Παρ’ όλα αυτά αφήνουμε στο χθες δομές και διαδικασίες του παρελθόντος.

Σήμερα βαδίζουμε σταθερά στο κτίσιμο μιας Κομοτηνής αντάξιας των ικανοτήτων και των προσδοκιών των πολιτών της.

Σήμερα ολοκληρώνουμε την μεταρρυθμιστική μας πολιτική. Με την κατάθεση για επεξεργασία και διαβούλευση του Νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου, και την κατάθεση της ολοκληρωμένης πρότασής μας για την αλλαγή των Νομικών μας Προσώπων και των επιχειρήσεων.

Ουσιαστικά οικοδομούμε εκείνα τα εργαλεία που θα αποδώσουν, που θα φέρουν αποτελέσματα.

Πρωτίστως θα οικοδομήσουν την Κομοτηνή αντάξια πόλη και Δήμο των ικανοτήτων και των προσδοκιών των καλών της πολιτών.

Αξιοποιώντας στο μέγιστο βαθμό την υπάρχουσα υποδομή, επανατοποθετώντας με τον αποδοτικότερο τρόπο το υφιστάμενο ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο στην συντριπτική του πλειοψηφία υπερβαίνει τον εαυτό της για την εξυπηρέτηση του πολίτη και γι αυτό θέλω να τους ευχαριστήσω, ενοποιώντας ή μεταφέροντας το επίπεδο απόφασης σε νέες και απλούστερες δομές αξιοποιούμε ότι θετικό κληρονομήσαμε, δημιουργούμε ότι χρειάζεται, καταργούμε ότι περισσεύει ή γεννά προβλήματα.

Οι προτεινόμενες αλλαγές μεταρρυθμίζουν προς το βέλτιστο το Δήμο Κομοτηνής.

Οι άξονες και οι αρχές στο οικοδόμημα των νέων δομών είναι τρεις:

Αναβάθμιση και απόκτηση διαχειριστικής και επιχειρησιακής επάρκειας στο πλαίσιο μιας ενιαίας δομής και λογικής αλλά πρωτίστως διαδικασίας σχεδιασμού – υλοποίησης – αξιολόγησης – λογοδοσίας. Σε αυτό το πλαίσιο ο Δήμος έχει το ρόλο του Στρατηγικού Σχεδιασμού και τα νομικά πρόσωπα στο ρόλο των οργάνων υλοποίησης.
Ενίσχυση του κοινωνικού χαρακτήρα και της αποστολής του Δήμου. Η κοινωνική επένδυση, η προστασία των αδυνάτων είναι πρωταρχικός στόχος της μεταρρύθμισης που υλοποιούμε.
Δημιουργία κερδοφορίας και οικονομικής βιωσιμότητας των νέων δημοτικών επιχειρήσεων. Ο Δήμος δεν θα ανταγωνίζεται την τοπική αγορά αλλά πρέπει να είναι οικονομικά βιώσιμος. Ότι δεν είναι οικονομικά βιώσιμο και δεν αφορά την κοινωνική προστασία παύει. Η υπερχρέωση και η σπατάλη της δημοτικής περιουσίας για πολιτικό όφελος και πολιτικό παιχνίδι τέλειωσε.
Ο Νέος Οργανισμός μειώνει τον υφιστάμενο κατά 8 θέσεις, αυξάνει την αναλογία ΠΕ και ΤΕ με τους ΔΕ και ΥΕ εργαζομένους του Δήμου, δηλαδή βελτιώνει το επίπεδο γνώσης και δεξιότητας ενώ απλουστεύει τις δομές καταργώντας την γραφειοκρατία.

Νοικοκυρεύουμε χωρίς να ξοδεύουμε, απλουστεύουμε χωρίς να καταργούμε, βελτιώνουμε χωρίς να σπαταλούμε πόρους.

Με 6 διευθύνσεις αντί δύο, με νέα τμήματα και διαδικασίες, με νέες υπηρεσίες όπως το Γραφείο Καθημερινότητας που θα εξυπηρετεί τον πολίτη άμεσα και αποτελεσματικά, όπως η Μονάδα αξιολόγησης των δημοτικών πολιτικών που θα δίνει την ευκαιρία στους πολίτες ανά γειτονιά να βαθμολογούν και να αξιολογούν τις δράσεις μας με δημοσιότητα και διαφάνεια.

Συγκεκριμένα στον νέο και προτεινόμενο που καταθέτω για διαβούλευση από διαπαραταξιακή επιτροπή και με την συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων προβλέπονται οι κάτωθι οργανικές θέσεις ανά κατηγορία και βαθμίδα εκπαίδευσης.

ΠΕ ΤΕ ΔΕ ΥΕ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΝΟΛΟ
ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ 54 37 184 108 383
ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΕΣ 27 18 91 64 28 228
ΝΕΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ 72 52 131 120 375
ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΕΣ 27 18 91 64 28 228

Αλλά και στα νομικά πρόσωπα οι αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις θα μας δώσουν εργαλεία δουλειάς, ευέλικτα, οικονομικά ελεγχόμενα και βιώσιμα και πρωτίστως νοικοκυρεμένα και με διάφανες διαδικασίες. Συγκεκριμένα:

1ο Συγχωνεύουμε το ΚΑΠΗ, τους Βρεφονηπιακούς και τις Υπηρεσίες Υγείας & Πρόνοιας σε ένα Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΥΓΓΥΗΣ «Α. ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ» . Με αρμοδιότητες την λειτουργία και η διαχείριση των Δομών Κοινωνικής Φροντίδας και Αλληλεγγύης του Δήμου όπως χαρακτηριστικά οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί, τα ΚΑΠΗ, το Ιατρικοκοινωνικό Κέντρο και όποια νέα στο μέλλον δημιουργηθεί. Γενικότερα την εφαρμογή πολιτικών ή την συμμετοχή σε δράσεις που αποσκοπούν στην υποστήριξη και την κοινωνική φροντίδα της βρεφικής και παιδικής ηλικίας, της τρίτης ηλικίας και των λοιπών ευπαθών πληθυσμιακών ομάδων (αθίγγανων, παλιννοστούντων ομογενών, μεταναστών και προσφύγων) και η μελέτη και εφαρμογή σχετικών κοινωνικών προγραμμάτων. Η συγχώνευση θα έρθει προς ψήφιση στο αμέσως επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

2ο Ιδρύουμε την Κοινωφελή Επιχείρηση ΑΘΛΗΣΗΣ & ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, που διαδέχεται τον ΔΟΝΑ με αρμοδιότητες την προώθηση και την εφαρμογή προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού και την διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων και αθλοπαιδιών στα όρια του Δήμου Κομοτηνής καθώς και δυνητικά την διαχείριση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

3ο Ιδρύουμε την Κοινωφελή Επιχείρηση ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ «ΟΡΦΕΑΣ» η οποία διαδέχεται τη ΔΕΠΑΚ με περιορισμό των υφισταμένων αρμοδιοτήτων της. Αναλυτικότερα έχει ως αρμοδιότητες την διοργάνωση συναυλιών, θεατρικών παραστάσεων και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων και εν γένει εκδηλώσεων προβολής της τοπικής κοινωνίας και των πολιτιστικών αγαθών και πόρων της. Επίσης δυνητικά την εφαρμογή πολιτικών για την ανάδειξη και προστασία του τοπικού πολιτισμού, την προβολή των πολιτιστικών αγαθών και των σύγχρονων πολιτιστικών έργων που παράγονται σε τοπικό επίπεδο, την μελέτη και την εφαρμογή πολιτιστικών προγραμμάτων, την ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού.

4ο Διατηρούμε το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής μετατρέποντας την νομική μορφή σε Κοινωφελή Επιχείρηση με τις υφιστάμενες αρμοδιότητες και με στόχο στην κυοφορούμενη αλλαγή από το Υπουργείο Πολιτισμού να αποκτήσει Περιφερειακό χαρακτήρα και διάσταση .

5ο Ιδρύουμε την Κοινωφελή Επιχείρηση Εθελοντισμού – Νέας Γενιάς και Κοινωνικής Επένδυσης με αρμοδιότητες την προώθηση και την εφαρμογή των ανάλογων δημοτικών πολιτικών ή την συμμετοχή σε δράσεις και πολιτικές που αποσκοπούν στην υποστήριξη της Νέας Γενιάς, του εθελοντισμού και γενικότερα της κοινωνικής επένδυσης. Συγκεκριμένα η ίδρυση και λειτουργία βιβλιοθηκών, κέντρων δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και πάρκων κυκλοφοριακής αγωγής, η λειτουργία και η διαχείριση εκπαιδευτικών υπηρεσιών καθώς και προβολής της τοπικής κοινωνίας σε σχέση με τις ομάδες στόχο της επιχείρησης π.χ. κινηματογράφων, θεάτρων, φιλαρμονικών, σχολών διδασκαλίας μουσικής, χορού, ζωγραφικής, γλυπτικής, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση ή η συμμετοχή σε δράσεις κοινωνικού επιχειρείν κ.λπ.

6ο Ιδρύουμε την Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία «ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ» η οποία διαδέχεται την ΔΕΑΚΟ με αρμοδιότητες τις υφιστάμενες της ΔΕΑΚΟ και συγκεκριμένα τον σχεδιασμός, την υλοποίηση και την συμμετοχή ή την συμβουλευτική παροχή υπηρεσιών σε τρίτους αναπτυξιακών πολιτικών και δράσεων με προτεραιότητα το Δήμο Κομοτηνής, τις άλλες επιχειρήσεις και τα νομικά του πρόσωπα καθώς και τους όμορους ΟΤΑ εντός των ορίων του Ν. Ροδόπης. Είναι το εργαλείο ανάπτυξης και συμβουλευτικής, αποκτά ρόλο στρατηγικού μάνατζερ για το Δήμο και τις δράσεις του.

7ο Ιδρύουμε την Ανώνυμη Δημοτική Εταιρεία ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ «ΝΕΣΤΩΡΑΣ ΤΣΑΝΑΚΛΗΣ» με αρμοδιότητες την διαχείριση, την αξιοποίηση, την εκμετάλλευση και την συντήρηση της δημοτικής περιουσίας και των κοινοχρήστων χώρων, καθώς και τον σχεδιασμό, την εκπόνηση , την υλοποίηση ή την συμμετοχή σε δράσεις και πολιτικές βιώσιμης ανάπτυξης και αστικού σχεδιασμού. Τια παραχωρείται όλη η δημοτική περιουσία την οποία επιτέλους θα αξιοποιήσουμε με μισθώσεις, με εκμεταλλεύσεις που θα φέρουν έσοδα στο Δήμο και νοικοκύρεμα στην περιουσία του.

8ο Ιδρύουμε την Ανώνυμη Δημοτική Εταιρεία ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ «ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ» Α.Ε. η οποία θα προέλθει από τη συγχωνευση δύο προβληματικών επιχειρήσεων της ΔΕΤΑΚΟΜ και της ΔΕΣΚΟΜ με αρμοδιότητες την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών παραγωγής, τυποποίησης, εμπορίας και πιστοποίησης τροφίμων καθώς και επισιτισμού . Αξιοποιούμε το τουριστικό περίπτερο, επενδύουμε με νέα υλικοτεχνική στα σφαγεία και χωρίς να ανταγωνιζόμαστε την τοπική αγορά αλλά αντίθετα δημιουργώντας υπηρεσίες πιστοποίησης και τοπικών προϊόντων ονομασίας προέλευσης προωθούμε και ενισχύουμε τους εμπόρους και τους μικροπαραγωγούς του Δήμου αλλά και της Ροδόπης. Ένα μεγαλόπνοο σχέδιο που σήμερα είναι στοίχημα αλλά πιστεύω ότι θα κερδηθεί.

9ο Η ΔΕΥΑΚ παραμένει ως έχει όπως ακριβώς το θεσμικό πλαίσιο επιβάλει. Τονίζω βέβαια ότι της έχουμε ήδη αποδώσει ρόλο και εργαλεία που την καθιστούν ηγέτιδα επιχείρηση στο νομό.

Αυτό το δίκτυο επιχειρήσεων και νομικών προσώπων προτείνουμε, αυτόν τον Οργανισμό Εσωτερικής Λειτουργίας, οικοδομούμε την Κομοτηνή του 2020 και με αυτό θα πετύχουμε την πρόοδο και την ευημερία, την αξιοποίηση των πόρων, την Κομοτηνή που πρωταγωνιστεί ο Άνθρωπος και οι Ανάγκες του.

Παράλληλα η μεταρρύθμιση των δομών επιφέρει αλλαγή στα πρόσωπα. Επιθυμώ από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου για την αποδοτική τους θητεία. Οι συγκεκριμένοι συνεργάτες μου σήκωσαν το βάρος των πρώτων 18 μηνών και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

Πρέπει να ξέρεται ότι θεωρώ όλους τους συνεργάτες μου ισοϋψείς και ικανούς γα όλες τις θέσεις. Όλοι θα στελεχώσουν Αντιδημαρχίες εφόσον ακολουθεί και τρίτη αλλαγή εντός των ορίων αυτής της πρώτης θητείας μας.

Το νέο σχήμα προσώπων που τυπικά θα ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, λόγω των σταδιακών αλλαγών στα νομικά πρόσωπα αρχομένης από αύριο με την αλλαγή των Αντιδημάρχων έχει ως εξής:

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ :
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΥ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΕΣΙΩΝ
ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ
ΟΙΚΙΣΜΩΝ – ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ & ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ :
ΑΛΗ ΑΛΗ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΟΣ , ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ
ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ:
ΕΛΠΙΝΙΚΗ (ΝΙΚΗ) ΜΟΥΣΤΑΚΑ

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ :

ΔΕΥΑΚ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης ) : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ

ΔΕΠΑΚ
Κ.Ε. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΡΦΕΑΣ
ΦΕΛΙΝΑ ΚΑΖΑΚΟΥ-ΒΡΟΥΖΟΥ

ΔΕΑΚΟ
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. Κ. ΚΑΡΑΘΕΩΔΟΡΗ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ

ΔΗΠΕΘΕ (Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο) :
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΔΑΡΤΖΗΣ

ΔΟΝΑ – ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΑΘΛΗΣΗΣ & ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΑΒΡΟΖΙΔΗΣ

ΚΑΠΗ – ΠΑΙΔΙΚΟΙ/ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ – ΙΑΤΡΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΠΔΔ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Κ.Ε. ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ – ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΥΡΤΙΔΗΣ

Α.Ε. ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Ν. ΤΣΑΝΑΚΛΗΣ Α.Ε.
ΜΑΓΔΑ ΓΙΑΜΟΥΣΤΑΡΗ

ΔΕΤΑΚΟΜ – ΔΕΣΚΟΜ
ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ Α.Ε.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΣΑΚΗΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου παραμένει ως έχει και θα προταθεί με τη λήξη του εκ νέου για Πρόεδρος ο Δημήτριος Ερελιάδης .

Προχωρούμε μπροστά υλοποιώντας τις δεσμεύσεις που αναλάβαμε τον Οκτώβριο του 2006. Κάνουμε τη δουλειά μας με γνώμονα το κοινό καλό, την ευημερία των Κομοτηναίων.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: