ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΦΑΝΚΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ο Δήμαρχος Κομοτηναίων Δημήτρης Κοτσάκης απέστειλε την κάτωθι επιστολή στήριξης των εργαζομένων στις επιχειρήσεις της εταιρείας ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε. προς τους Υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών κ. Αλογοσκούφη , Υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ.Πετραλιά και Υπουργό Ανάπτυξης κ.Φώλια.

ΠΡΟΣ:

Υπουργό Οικονομίας και

Οικονομικών κ.Γιώργο Αλογοσκούφη

Υπουργό Απασχόλησης και

Κοινωνικής Προστασίας

κ. Φάννη Πάλλη Πετραλιά

Υπουργό Ανάπτυξης

κ.Χρήστο Φώλια

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ ,

Επικοινωνώ μαζί σας για την διατύπωση προτάσεων σχετικά με το κλείσιμο των επιχειρήσεων της εταιρείας «Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία Α.Ε.» του πρώην ομίλου Λαναρά.

Ο Δήμος Κομοτηνής, ο Νόμος Ροδόπης αλλά και γενικότερα η Θράκη δεν χρειάζεται να αποδεικνύουν κάθε στιγμή, σε κάθε κρίση, την γεωπολιτική τους σπουδαιότητα και την ευάλωτη κοινωνική τους συμμαχία.

Ευπαθείς ομάδες πληθυσμού , πολιτισμικές ιδιαιτερότητες, χαμηλό βιοτικό επίπεδο, ασθενείς οικονομικά πολίτες συνυπάρχουν με επενδυτικές ευκαιρίες, με χρηματοδοτικά σχέδια, με γεωπολιτικά πλεονεκτήματα.

Η πραγματικότητα που βιώνει ο πολίτης της Ροδόπης είναι η δυσχερής καθημερινότητα, το μέλλον που προσδοκά είναι οι επενδυτικές ασκήσεις επί χάρτου.

Σε σας και στην Κυβέρνηση αλλά και στο μέρος που αναλογεί σε μας τους τοπικούς αυτοδιοικητικούς παράγοντες ανήκει η ευθύνη να λυθούν τα οξυμμένα προβλήματα και να γίνουν πραγματικότητα οι αναπτυξιακές και επενδυτικές πρωτοβουλίες και ευκαιρίες.

Η διαχείριση της κρίσης αυτής, δηλαδή της υποστήριξης και ενίσχυσης των δικαίων αιτημάτων των εργαζομένων των επιχειρήσεων της εταιρείας «Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία Α.Ε.» είναι η ιδανική ευκαιρία για την Κυβέρνηση και εσάς προσωπικά να αποδείξετε ότι η πολιτική υπηρετεί τον άνθρωπο, τις ανάγκες του, τους πολλούς και ασθενείς, την Ελληνική Περιφέρεια και ειδικότερα να αποδείξετε ότι ενίοτε η πολιτική πρακτική ξεπερνά τα πολιτικά λόγια.

Με εκτίμηση

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΣΑΚΗΣ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: