«Όλη η Πόλη μια Ομάδα»


Από τη Δευτέρα ξεκινά η προετοιμασία του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ, στο γήπεδο του Γκουτσίδη στην Αίγειρο και θα είναι ανοιχτή για το κοινό, προκειμένου οι φίλαθλοι να έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τόσο τους παλιούς παίχτες όσο και τα νέα «αποκτήματα» της ομάδας.

Τη Δευτέρα επίσης αναμένεται να γίνει και η επίσημη παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας οπότε θα ανακοινωθούν και οι τιμές τους.

Στο μεταξύ προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς τα έργα στο δημοτικό στάδιο της Κομοτηνής, τα οποία σύμφωνα με τις δεσμεύσεις των τοπικών φορέων θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Αυγούστου.

Όπως ακούστηκε στη διάρκεια της σύσκεψης για τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ, σε 15 μέρες θα είναι έτοιμα τα έργα που έχει αναλάβει η νομαρχία, δηλαδή τα αποδυτήρια πίσω από την μεγάλη κερκίδα, ενώ τα έργα του δήμου που ανέρχονται στο ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ θα πρέπει να είναι έτοιμα μέχρι 31 Αυγούστου.

Αυτό που απομένει λοιπόν είναι όλοι εμείς οι Ροδοπίτες να στηρίξουμε και να υποστηρίξουμε την ομάδα με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας μας. Είτε με την αγορά ενός απλού εισιτηρίου είτε με την προβολή της επιχείρησης μας από τα διαφημιστικά ταμπλό του γηπέδου.

Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των διαφημίσεων μπορείτε να απευθύνεστε στη διοίκηση της ομάδας. Όπως μας ενημέρωσε ο Γ.Διευθυντής του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ υπάρχει ήδη μια διαφημιστική εταιρεία, η οποία έχει αναλάβει να καλύψει με διαφημίσεις το τηλεοπτικό Π, δηλαδή τις πινακίδες που είναι απέναντι από την κάμερα, με εταιρείες εκτός Ροδόπης.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΕΛΕΠΗΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ Γ.ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

«Εμείς σαν ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ περιμένουμε πολλά από όλη τη Ροδόπη. Είναι μια χρονιά με πράγματα πρωτόγνωρα για μας, τα οποία μας βγάζουν από τις ήδη συνήθειές μας. Χρειαζόμαστε την στήριξη και την υποστήριξη όλων γιατί οι οικονομικές απαιτήσεις είναι πάρα πολύ μεγάλες και ο καθένας μπορεί με την προβολή της επιχείρησής του αλλά και με την αγορά ενός απλού εισιτηρίου διαρκείας να βοηθήσει σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

Στόχος είναι η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία και όχι απλά η συμμετοχή. Πάμε για κάτι καλό, πάμε να παραμείνουμε, πάμε να δείξουμε ότι μπορούμε και η δύναμή μας είναι όλη η Ροδόπη.

Τα εισιτήρια διαρκείας θα παρουσιαστούν πιθανότατα τη Δευτέρα οπότε θα ανακοινωθούν και οι τιμές τους. Έχουν διαρρεύσει κάποιες τιμές, άλλες είναι πραγματικές άλλες όχι. Πάντως είναι κοντά στην πραγματικότητα.

Για τις μεταγραφές κινούμαστε και στην ελληνική αγορά αλλά η απόκτηση ενός Έλληνα ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της σούπερ λίγκα είναι αρκετά δύσκολη. Δυστυχώς η αγορά η ελληνική και όλες οι ομάδες κινούνται προς την ξένη αγορά διότι είναι πιο οικονομική αλλά και μεγαλύτερη.

Υπάρχουν στόχοι από τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ αυτή τη στιγμή Ελλήνων ποδοσφαιριστών, δεν μπορούμε όμως να ανακοινώσουμε κάτι γιατί είναι μια αγορά όπου ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και δυστυχώς είχαμε φέτος κάποιες αρνητικές εξελίξεις με μια δύο περιπτώσεις μεταγραφών που είχαν ανακοινωθεί και χάσαμε τελικά τους ποδοσφαιριστές.

Σε ότι αφορά τις διαφημίσεις, αυτή την στιγμή υπάρχει μια διαφημιστική εταιρεία η οποία έχει αναλάβει να καλύψει με διαφημίσεις το τηλεοπτικό Π, δηλαδή τις πινακίδες που είναι απέναντι από την κάμερα, με εταιρείες εκτός Ροδόπης. Βάση της συμφωνίας μας δεν της δώσαμε το δικαίωμα να εισχωρήσει στη δική μας αγορά, για την οποία ευθυνόμαστε αποκλειστικά εμείς γιατί θέλουμε να έχουμε μια προσωπική σχέση με όλη τη Ροδόπη. Φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν μεγάλες εταιρείες και μεγάλοι χορηγοί που θα διαφημιστούν στο γήπεδό μας».

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: