Στη «Summer Holiday» της Θεσσαλονίκης η Περιφέρεια ΑΜ-Θ


Συνεχίζοντας τις δράσεις της τουριστικής προβολής για το 2008, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης συμμετείχε στην 2η «Summer Holidays EXPO» που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από 29 Μαΐου έως 1 Ιουνίου.

Η έκθεση έδωσε τη δυνατότητα σε δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες απ’ όλη τη Ελλάδα, αλλά και τις γειτονικές Βαλκανικές χώρες να γνωρίσουν όλους τους τουριστικούς προορισμούς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και την ευκαιρία να την συγκαταλέξουν, ως προορισμό, στις φετινές τους καλοκαιρινές διακοπές. Η δυναμική παρουσία της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στην έκθεση, η οποία γίνεται σε μια εποχή που πολλοί Έλληνες σχεδιάζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αναμένεται να συμβάλει θετικά στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς τους τουριστικούς προορισμούς της περιοχής.

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης συμμετείχε στην έκθεση με ένα ιδιαίτερο καλαίσθητο περίπτερο, σχεδιασμένο με τρόπο που «ξύπνησε» στον επισκέπτη την καλοκαιρινή διάθεση των διακοπών και παρουσίαζε όλους τους όμορφους προορισμούς της Περιφέρειας δίνοντας ένα μαγευτικό θέαμα. Η διοργανώτρια της έκθεσης, HELEXPO, βράβευσε το περίπτερο ως μία από τις καλύτερες συμμετοχές της έκθεσης. Το βραβείο παρέλαβε για την Περιφέρεια η εκπρόσωπος κυρία Σόνια Δελιγιάννη.

Το περίπτερο της Περιφέρειας τίμησαν με την παρουσία τους κατά την διάρκεια της έκθεσης ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ευριπίδη Στυλιανίδης και ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: