Ημερίδα για την Διασυνοριακή συνεργασία Ελλάδας – Βουλγαρίας

Ημερίδα με θέμα: «Διασυνοριακή συνεργασία Ελλάδας – Βουλγαρίας: από τη θεωρία στην πράξη» διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης, την Παρασκευή 23 Μαΐου 2008, ώρα 19.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου, στην Κομοτηνή.

Στην ημερίδα θα παρουσιασθούν τα αποτελέσματα του έργου: «Ανάδειξη επιχειρηματικών συνεργασιών και δημιουργία δικτύων οικονομικών σχέσεων», το οποίο υλοποιήθηκε από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης με διακρατικό εταίρο το αντίστοιχο Εμπορικό και Βιομηχανικό επιμελητήριο του Κίρτζαλι. Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα Interreg IIIA / Phare CBC Ελλάδα-Βουλγαρία, μέτρο 2.1 Ενίσχυση Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων. Στόχος του έργου είναι η ανάπτυξη της διασυνοριακής περιοχής και η οικοδόμηση ενός υγιούς και μακρόπνοου κλίματος επιχειρηματικών και λοιπών κοινωνικό-οικονομικών συνεργασιών μεταξύ των δύο πλευρών.

Στην εκδήλωση, η οποία είναι ανοιχτή για το κοινό, θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν, ακαδημαϊκοί, εμπειρογνώμονες και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, ενώ αναμένεται και η προσέλευση δεκαμελούς αποστολής από την Βουλγαρία με επιχειρηματίες-μέλη του επιμελητηρίου του Κίρτζαλι.

Η επιχειρηματική αποστολή από το Κίρτζαλι με την ευκαιρία της παρουσίας τους στην Κομοτηνή, θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στην έκθεση «Θράκη 2008», η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή το διάστημα 22-25 Μαΐου 2008.Η είσοδος είναι ελεύθερη για το ενδιαφερόμενο κοινό.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: