ΜΗΝΥΜΑ Δημάρχου για την επέτειο της 14ης Μαΐου

Γιορτάζουμε και φέτος το ευτυχές γεγονός της απελευθέρωσης και οριστικής ενσωμάτωσης της Κομοτηνής στον εθνικό κορμό, ενθυμούμενοι ευλαβώς το παρελθόν και σχεδιάζοντας δημιουργικά το μέλλον.

Πριν από ογδόντα οκτώ χρόνια, ήταν η Συνθήκη των Σεβρών που σηματοδοτούσε ένα ευοίωνο μέλλον για τον ταλαιπωρημένο τότε τόπο μας.

Σήμερα, είναι τα σταθερά και δυναμικά βήματα προόδου της τοπικής μας κοινωνίας που δημιουργούν τις προϋποθέσεις και τα εχέγγυα για ένα καλύτερο αύριο.

Σήμερα, η Κομοτηνή μας, είναι μια δυναμική και ζωντανή πόλη, μια ανοιχτή και δημοκρατική κοινωνία, της οποίας οι πολίτες εργάζονται και συνεργάζονται, παράγουν και συνδημιουργούν, συναποτελώντας την αξιακή δυναμική της σε όλες τις λειτουργίες της.

Με όρους του σήμερα και του αύριο κι όχι του χθες, με γνώμονα την ανθρώπινη δημιουργικότητα και την κοινωνική αλληλεγγύη, η Κομοτηνή, ανταποκρίνεται στα αιτήματα των καιρών, καθιστώντας πρωτεύουσα δύναμή της, τον Άνθρωπο.

Στο κέντρο της Θράκης μας, η πόλη μας, εξελίσσεται και πρωταγωνιστεί, αποτελώντας διεθνές σταυροδρόμι ειρήνης και σταθερότητας, ανάπτυξης και συνεργασίας των λαών.

Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: